e-bogslæsere til hele Danmark – brands som Amazon Kindle og Kobo

e-bogslæsere til hele Danmark – brands som Amazon Kindle og Kobo
Køb Amazon Kindle e-bogslæsere hos landets førende specialist – nemlig eBookReader.dk. På www.ebookreader.dk kan du også vælge mellem andre mærker som fx Kobo og deres Aura ONE model.

Køb en Kindle Paperwhite eller Voyage model på www.ebookreader.dk

Amazon står bag den verdensberømte Kindle serie, og eBookReader.dk forhandler de kendte modeller som fx Paperwhite 3 og Paperwhite 4 via webshoppen, der tilbyder levering til hele Danmark. Du kan også købe covers til de mange modeller på www.ebookreader.dk. Hjemmesiden byder også på e-boglæsere som Kindle 10 og Oasis 7 modellen. Det er en luksus at kunne tage et helt bibliotek med på farten. Forestil dig en bogglad persons reaktion på dette for blot nogle årtier siden. De moderne Amazon Kindle e-bogslæsere kommer med nok plads til flere tusinde byer, ligesom man kan lagre yderligere på clouden samt købe nye via onlinebutikken, der findes på udvalgte modeller. Udover Kindle Paperwhite 3 og 4 finder du også Voyage modellen, der er en high-end e-bogslæser til dem med forstand på kvalitet.

Bestil en ny Kobo ebook reader hos eBookReader.dk

På www.ebookreader.dk kan du også bestille fra Kobo serien af. Vælg mellem ebook readers som Kobo Aura ONE, Aura H20 og som noget nyt også Clara HD og Forma, der kommer med ekstra stor skærm. Dette mærke har meldt sig ind i kampen, og deres ebook readers har vundet markant markedsandel. Det kan betale sig også at kigge på en ebook reader fra dette brand. Kobo Aura ONE kommer med de nyeste funktioner som fx ComfortLight PRO samt understøttelse af en lang række filformater. Det gode ved Kobo Aura ONE er også, at den er vandtæt. Det burde være en selvfølge, men det er det ikke i denne verden: Denne ebook reader kommer uden reklamer og uden afbrydelser.

Der er godt nyt til læseglade danskere, der leder efter en ny e-bogslæser. eBookReader.dk har gode priser på Kobo Aura ONE og andre modeller som Aura H2O og Clara HD fra samme mærke. Du kan naturligvis også finde en Amazon Kindle model som fx Oasis 7, Voyage og Paperwhite 3 og 4, hvis du klikker ind på www.ebookreader.dk, der leverer til hele Danmark.