Her kan du læse om ERP systemer og det nye S/4HANA samt migrering dertil

Her kan du læse om ERP systemer og det nye S/4HANA samt migrering dertil
2BM er en konsulentvirksomhed med ekspertise inden for ERP systemer. De kan hjælpe jer med af flytte jeres platform til S/4HANA. Læs mere her.

S/4HANA er den kommende norm, og SAP udfaser tidligere teknologier i 2027

2BM er en dansk konsulentvirksomhed med fokus på SAP. De har arbejdet med SAP i mange år og har hjulpet mange tilfredse virksomheder med implementeringen af deres ERP system. SAP skifter deres teknologiske platform til S/4HANA, og i 2027 ophører deres understøttelse af tidligere ERP teknologier, så hvis I har SAP så skal I migrere inden da, hvis I stadig vil have understøttelse. 2BM kan hjælpe jer med skiftet til S/4HANA. De holder gratis og uforpligtende workshops om S/4HANA, hvor I kan blive klogere på alle fordelene. Deres arbejde ville starte med en foranalyse, som tager typisk 8-10 uger, hvor firmaets funktionalitet og processer kortlægges. Der laves en analyse af, hvordan de kan optimeres med S/4HANA samt de økonomiske gevinster herved. I vil få en AS-IS beskrivelse med identifikation af Pain Points, en kvantificering af forretningspotentialet, et TO-BE løsningsdesign, som er optimeret til S/4HANA platformen samt meget mere. Det er den rette måde at migrere på, for på den måde vil I være godt forberedt.

Få kompetent vejledning i ERP systemer af en seniorkonsulent hos 2BM

2BM har et helt hold af seniorkonsulenter med ekspertise inden for ERP systemer, og de vil kunne hjælpe jeres virksomhed med at implementere SAP. Der er mange fordele ved at arbejde med et ERP system, for mange processer kan klares med software og teknologi i dag. Mange virksomheder har mandskabstimer, der venter på at blive optimeret og effektiviseret, og det er det, som www.2bm.dk kan hjælpe med. De er specialister i at analysere på virksomheders processer og lave grundige analyser og modeller for, hvordan en effektivisering kan foregå. Det er ofte en stor mundfuld for virksomheder, der indfører ERP systemer, og det anbefales at man har konsulenter med under hele processen, for at gøre overgangen glidende, for at tilpasse softwaren og for at forstå til bunds, hvordan softwaren bruges mest effektivt. Læs mere på 2bm.dk.