Mere kvalitet til gamere hos fourze.dk - kabinet, PSU etc.

Mere kvalitet til gamere hos fourze.dk - kabinet, PSU etc.
Der er mange beslutninger at tage for de mennesker, der ønsker at bygge en stationær computer. En af de første er kabinettet, da det har indflydelse på de andre elementer, som vælges. Ønsker du et kompakt kabinet, så din PC er nem at tage med til LAN-events? Ønsker du et støjsvagt case, så resten af husets beboere ikke bliver generet af fanen? Hos FOURZE finder du mange typer, og du har også mulighed for at finde PSU samt CPU-køler til din nye stationære gaming PC.

Kabinetter med farverig LED belysning

fourze.dk tilbyder de en række forskellige kabinetter med adskillige funktioner og features. En af de mest efterspurgte er RGB effekter, og der må man sige, at de leverer varen. De fleste af deres kabinetter kommer med farvestrålende RGB lys i forskellige former. Kuløren passer rigtig godt til det sorte, stilfulde design, som kendetegner kabinetter fra FOURZE - denne kombination af skandinavisk, minimalt design og RGB belysning har gjort mærket særdeles populært i hele Skandinavien. Bestil lækkert PC gamer udstyr på fourze.dk, og få fri fragt. Hvis du vil vide mere om specifikationerne, er du velkommen til at kontakte personalet. Du kan også læse yderligere om kabinetter til stationære computere på www.fourze.dk.

PSU med masser af effekt - strømforsyninger fra 550W til 850W

FOURZE er et skarpt brand, der leverer den perfekte strømforsyning til selv den mest krævende stationære computer. Har du brug for maksimal kraft? Så bydes du velkommen til at tage et kig på den avancerede 850W strømforsyning, der nok skal give din processor, grafikkort osv. al den kraft, der er behov for, så du ikke skal tænke på andet end at “owne” modstanderne. Kan mindre også gøre det? Du har også muligheder på 750W, 650W og 550W - et perfekt udvalg til enhver gamer PC. Find den rette strømforsyning i dag på fourze.dk, der også hjælper med andet i gamer udstyr.