PS5 controller kabler og startpakker fra Philips Hue online til gode priser

PS5 controller kabler og startpakker fra Philips Hue online til gode priser
Det er svært for mange at undvære teknologi i hverdagen, og hvorfor skulle mange også det? Hos Av-Cables.dk er priserne nemlig så lave, at alle har råd til kvalitetselektronik. Få prisgaranti på Philips Hue startpakker og Playstation 5 controller kabler online.

Køb et Playstation 5 controller kabel (USB-C 3.1 til USB-A 2.0)

Av-Cables.dk har den rette type Playstation 5 controller kabel, der skal bruges til opladning af den trådløse controllerenhed. For at være helt specifik, så er det typen USB-C 3.1 til USB-A 2.0, som skal benyttes. Disse bruges også til mobile enheder, når de skal tilsluttes PC’en. Derfor får man et fleksibelt kabel, som sandsynligvis kan passe til forskellige ting i hjemmet. Du får også en høj kabelkvalitet, når du køber Playstation 5 controller kabler på www.av-cables.dk. Heldigvis er det sådan, at prisen ikke er påvirket af kvalitetsstandarden. Det vil derfor være muligt at købe et billigt Playstation 5 controller kabel uden besvær på hjemmesiden, der har flere længder. Ønsker du et PS5 controller kabel på 1 meter? Kan 0,5 meter gøre det, eller har du brug for mere end 2 meter? Se alle modellerne, og få prisgaranti online.

Billig Philips Hue startpakke til at komme godt i gang med at benytte intelligent belysning

Philips Hue startpakker er det rette køb til dig, som ikke har erfaringer med Smart Home belysning. Hvis du vil tage det første skridt mod intelligent belysning i din bolig, vil et af disse kits være et godt springbræt. Av-Cables.dk tilbyder f.eks. en Dimming White startpakke samt White Ambiance kit fra Philips Hue. Disse Philips Hue startpakker vil give dig et godt billede af, hvor skønt det er med Smart Home intelligent lys i hjemmet. Når du så vil udvide, så kan du også købe meget andet separat hos Av-Cables.dk. De leverer ikke kun et stort udvalg i startpakker til Philips Hue, men også separate lightstrips, loftslamper, pærer osv. fra mærket af.

Se modellerne, og bestil alt fra Philips Hue startpakker til PS5 controller kabler billigt hos Av-Cables.dk.