Panasonic varmepumpe - luft til vand

Panasonic varmepumpe - luft til vand
NovaSolar sælger luft til luft og luft til vand varmepumper til gode priser. Læs mere om en attraktiv Panasonic varmepumpe her.

Bestil en Panasonic varmepumpe fra en dansk ekspert

NovaSolar er en dansk leverandør af både luft til vand og luft til luft varmepumper. Du kan finde mange forskellige gode modeller på siden, og de har mange års erfaring med salg, montering og service, så de kan rådgive dig i dit valg af model. Panasonic varmepumper er som oftest et godt valg, da de har nogle støjsvage modeller, som har en høj SCOP værdi. SCOP værdien angiver, hvor meget varme pumpen producerer i forhold til, hvor meget strøm den bruger. Det er et vigtigt tal at holde øje med, når du skal investere, for det kan jo gøre en væsentlig forskel i udgifter i det lange løb. Panasonic modellerne holder i mange år og vil helt sikkert være et godt valg, uanset om du skal bruge den i dit sommerhus for at holde det fugtfrit om vinteren eller derhjemme for at få ekstra varme. Læs mere om en god Panasonic varmepumpe på hjemmesiden.

Luft til vand varmepumper fra specialisten NovaSolar

NovaSolar sælger også luft til vand varmepumper, som sluttes til centralvarmesystemet og hjælper til at opvarme vandet med energien fra luften. Det er en ret energieffektiv løsning, og de nye modeller er lige så effektive som jordvarme og langt lettere at installere. Derfor vælger mange også denne løsning, når de skal af med deres gamle oliefyr. Der er forskellige gode modeller inden for luft til vand modeller, og du kan få rådgivning hele vejen igennem, når du skal ud og investere, for det er vigtigt at finde den rette løsning. De kan hjælpe dig med at vælge den rette model til dine behov, og de installerer den også for dig, så du lynhurtigt og smertefrit får dit nye varmesystem op at køre. En luft til vand varmepumpe er en god og økonomisk investering, som sandsynligvis vil være noget for dig. Du kan læse mere på hjemmesiden novasolar-webshop.dk.