Modernlamps.dk forhandler Christian Dell lampe og sakselampe

Modernlamps.dk forhandler Christian Dell lampe og sakselampe
Et stilfuldt hjem er et hjem med sjæl. Hos Modern Lamps forhandles vintage lamper og møbler med masser af personlighed, nerve og ikke mindst sjæl. Du kan derfor let indrette dit hjem med stil, hvis du blot lader dig inspirere af det store udvalg af lamper, reoler og møbler på www.modernlamps.dk.

Christian Dell lampe til alle rum

En Christian Dell lampe er et eksempel på et klassisk design-objekt, der ser godt ud i næsten alle hjem. Den er ligeledes et eksempel på tysk design når det er allerbedst. Begge dele betyder, at en Christian Dell lampe er et resultat af fuldstændigt gennemtænkt design og materialer. Dette gør med garanti investeringen værd. Det unikke design er kendetegnet ved et asymmetrisk lampehoved, et fatningshus, der sidder bagerst på skærmen og et kugleled. Det gør at skærmen kan vippes i alle retninger. Til dags dato anses en Christian Dell lampe som et samlerobjekt, hvilket gør den særdeles efterspurgt. Hos Modern Lamps indkøbes og restaureres derfor hele tiden nye sortimenter af Christian Dell lamper, sådan at mange flere kan få glæde af de flotte designobjekter.

Sakselampe med ikonisk fleksibilitet

Christian Dell var også kendt for sin unikke sakselampe. Hos Modern Lamps forhandles mange forskellige versioner af en sakselampe blandt andet designet af Christian Dell. De forskellige sakselamper er forskellige i både farve og form, men fælles for dem alle er deres solide håndværk og banebrydende design. Dette betyder, at du altid får et designerobjekt af høj kvalitet med hjem, uanset hvilken model du vælger. Det smarte ved en sakselampe er den ikoniske arms fleksibilitet. Muligheden for at bevæge lyskilden rundt er nemlig utroligt praktisk, hvis man måske pludseligt havde brug for en læselampe i sofaen eller et mere atmosfærisk lys i hjørnet af spisestuen. På www.modernlamps.dk kan du derfor gøre et godt tilbud på din nye sakselampe, der med garanti vil gøre din belysning i hjemmet en del mere fleksibel.