DAB+ radio. Den perfekte gave til manden!

DAB+ radio. Den perfekte gave til manden!
En DAB+ radio er en glimrende jule- eller fødselsdagsgave til enhver, der holder af musik. Læs mere om, hvordan du skal vælge her.

Køb en lækker DAB+ radio til ham

Radioen er gået lidt af mode med fremkomsten af streaming, Bluetooth højtalere, podcasts osv. Men det er faktisk en skam. Der er nu noget helt særligt afslappende over at tænde på kun én enkelt knap, og så spiller musikken fra en yndlingskanal. Altså, én enkelt knap! Ikke noget med at tænde for den og den højtaler, åbne sin telefon, tænde for Bluetooth, tilslutte telefonen til højtaleren, ind i en app, vælge hvad man vil høre og så afspille det. Nej, én enkelt knap! Det er glæden ved en radio. At du kan blive overrasket over, hvad du hører, og ikke selv altid skal tage stilling. Glæd manden med en DAB+ radio, for den har præcis de fordele, og samtidig er der mange modeller, som også fungerer som Bluetooth højtalere, hvis de skal det. En DAB+ radio er en glimrende gave, for mange savner faktisk radioen, selvom de ikke ved det. Det er bare lethed, elegance og funktionalitet i den bedste kombination.

En DAB+ radio er uundværlig om morgenen

Køb en DAB+ radio til din mand, hvis han kan lide at høre musik fx om morgenen, om aftenen, imens han tager opvasken, bager brød, ordner ting i værkstedet, træner eller hvad han nu ellers kan lide at lave. En DAB+ radio er en super gave, det er der ingen tvivl om, for de nye modeller gør det virkelig brugervenligt at finde de helt rette kanaler. Det er ikke noget med at huske frekvenser og dreje rundt på et hjul imens man hører skrat for fuldt drøn. Det er let at finde og gemme sine yndlingskanaler på en DAB+ radio, og når man har brug for en højtaler, så kan den også det, enten med jackstik eller med Bluetooth. Køb en DAB+ radio til ham. Det vil han blive super glad for. Der er stadig mennesker, der gør meget ud af at lave interessant taleradio samt spændende musikudsendelser.