Alt i E-ink - monitors, e-bogslæsere m.m. hos eBookReader.dk

Alt i E-ink - monitors, e-bogslæsere m.m. hos eBookReader.dk
eBookReader.dk fører et fænomenalt udvalg af e-bogslæsere heriblandt Kindle Paperwhite 5 samt førende modeller fra Onyx BOOX. Hvis du har behov for E-ink teknologien på en større skærm, så er en E-ink monitor værd at overveje. Du får en oplevelse på skærmen, præcist som var det et stykke printet papir.

E-ink monitor - Alternativ til print

Der er ikke nogen grund til at printe dokumenterne ud mere for at få en behagelig læseoplevelse. Med en E-ink monitor får du den unikke læseoplevelse direkte på skærmen. Det giver en masse fleksibilitet (og selvfølgelig også store besparelser på printerpatroner). I øjeblikket er du i stand til at købe Onyx BOOX Mira, der er en revolutionerende ekstern E-ink monitor. Denne E-ink skærm er en af de mest skånsomme oplevelser for øjnene. Den er et åbenlyst valg for en lang række forskellige typer kunder. Giv den til redaktøren i forlaget, eller benyt den som forfatter. Når man først har vænnet sig til en E-ink monitor, så er det svært at gå tilbage til en anden type skærm. Onyx BOOX Mira er et sikkert hit for dem, der leder efter en E-ink skærm i skarpeste kvalitet med en fantastisk pixel-densitet på hele 207 PPI!

Kindle Paperwhite 5 giver en uimodståelig læseoplevelse

E-ink teknologien er for alvor blevet populær grundet e-bogslæsere. Den originale Kindle har gjort meget, og den fås i dag som Kindle 10 med masser af nye features. Hvis man vil bevæge skridtet videre, så er Kindle Paperwhite 5 værd at overveje. Dette er en fantastisk e-bogslæser, der er et af de nyeste skud på stammen. Kindle Paperwhite 5 passer til alle læsebehov.

Elsker du romantiske romaner med gode slutninger, eller er du til hæsblæsende thrillere? Foretrækker du videnskabelige artikler eller tegneserier af de bedste illustratorer. Kindle Paperwhite 5 er en perfekt alsidig model, der har nogle features for alle. Paperwhite 5 er selvfølgelig også spækket med de bedste teknologier. Den er, alt i alt, en sikker vinder - også under gavebordet.