Storgaard Biler - Bestil SEAT Tarraco, Arona m.m.

Storgaard Biler - Bestil SEAT Tarraco, Arona m.m.
Ønsker du en SEAT bil? Storgaard Biler er et bilhus i Bramming, der kan hjælpe dig med at vælge den rette bil, og som også tilbyder privatleasing. En af de modeller, der står højt på mange danskeres ønskeliste, er SEAT Tarraco, der kommer med avancerede funktioner. Ja, der er faktisk puttet rigtig meget moderne teknologi ned i denne bil, som fås i et sublimt design. Andre bilmodeller fortjener også et godt ord med på vejen. Vælg f.eks. Hyundai i20, Hyundai IONIQ og SEAT Leon på www.storgaardbiler.dk.

SEAT biler - Få service i særklasse

Få SEAT biler med ny teknologi hos Storgaard Biler, der tilbyder Leon, Arona, Ibiza og selvfølgelig også mange af de andre fra selveste SEAT. Vi kender det som et bilmærke, der ikke er bange for at eksperimentere, og som lægger ekstra vægt både på teknologi og design. De skarpe linjer er ikoniske for SEAT. Det strømlinede udtryk samt de særdeles velovervejede kurver taler et sprog, som alle bilelskere kan forstå. Aerodynamikken sikrer dig mere køreglæde og et lavere benzinforbrug. Selve interiøret er også en af de store grunde til at så mange danskere godt kan lide at køre i en SEAT model. Vil du prøvekøre en selv? Så kom forbi Storgaard Biler i Bramming. Hvis du bor i Vejen, Esbjerg etc., er det 100 % værd at tage turen.

SEAT Tarraco er perfekt til den store familie

Med SEAT Tarraco har man mulighed for op til syv bilsæder! Ønsker du en seriøs bil, der kan rumme livet? Gider du ikke begrænses af pladsmangel, når idéen til en udflugt opstår? Så er SEAT Tarraco en bil, du bør have med i dine overvejelser. Den er bygget til livet. Det betyder også avancerede sikkerhedsfeatures. SEAT Tarraco benytter nemlig moderne teknologi til at sikre alle i bilen imod potentielle uheld. Deres pre-crash sikkerhedsfunktion er med til at stramme sikkerhedsselerne og lukke ruderne, hvis en påkørselsulykke er ved at forekomme. Hvis en bil pludselig kører foran og imod dig, så bremser SEAT Tarraco også ned. Sikkerhed bør veje en stor del i beslutningsprocessen, og her skiller SEAT Tarraco sig positivt ud fra mængden.