Lyt til Harry Potter bøger og krimier i tales app

Lyt til Harry Potter bøger og krimier i tales app
Lad bøger og lydbøger føre dig ind i en verden, hvor du kan glemme dine egne trængsler i et øjeblik. Tales har det rette til dig, der elsker at læse eller høre nye bøger. Du finder blandt andet et bredt udvalg af krimier, samt de kendte og højt elskede Harry Potter bøger.

Oplev krimier med lydbøger om Van der Walk

Elsker du et godt mysterium, fyldt med spændende handlinger og overraskende udkom? Så er krimier det rette for dig. Du finder et væld af forskellige krimier fra kendte og ukendte forfattere. Blandt andet kan du finde krimier fra Sara Blædel, Jussi Adler-Olsen og Søren Sveistrup samt mange andre. Følg flere karakterer som Van der Walk og Armand Gamache, og oplev deres fiktive liv. Du finder både fysiske bøger, du kan læse i, men også krimier på lydbog, så du kan lave andet imens du lytter. Du kan altså være underholdt hver gang du laver kedelige opgaver, som kan være svære at komme igennem. Er du interesseret i krimier, så er det en god ide at du tager ind forbi tales, der har et stort udvalg.

Læs Harry Potter bøger på e-bog eller lydbog

Er du derimod mere til fantasy, så er det magiens verden du bør kigge på. Her kan tales også hjælpe, med de gode og spændende Harry Potte bøger, der stadig er utroligt populære. Du kan vælge at give Harry Potter bøger i gave til én, der endnu ikke er introduceret til dem, men du ved vil elske dem. Det er en helt fantastisk verden som J.K. Rowling fik skabt, der tog verden med storm. Derfor er der også lavet lydbøger af Harry Potter serien, der giver dem, der ikke kan eller har mulighed for at læse, til at være en del af universet. Du kan finde alt du skal bruge hos tales, der har et stort udvalg af de forskellige Harry Potter bøger på lager.