Køb en pallegaffel eller maskine til stubfræsning til din virksomhed hos DK-TEC

Køb en pallegaffel eller maskine til stubfræsning til din virksomhed hos DK-TEC
Har du brug for redskaber eller maskiner til stubfræsning? Eller er du på jagt efter et bredt sortiment af bagtipskovle? Hos DK-TEC bliver du hjulpet godt på vej af deres erfarne medarbejdere. Læs mere om produkterne og dine muligheder her i artiklen.

Sæt gang i arbejdet med en pallegaffel til din traktor fra www.dk-tec.dk

Har du brug for nyt udstyr til din minilæsser, minigraver eller traktor? På dk-tec.dk finder du blandt andet et udvalg af bagtipskovle og pallegafler, som er oplagte for dig, der arbejder med landbrug, anlægsgartneri, skovbrug eller lignende erhverv. Når du eksempelvis har brug for en ny pallegaffel, er deres hjemmeside derfor et godt sted at starte, da du her finder pallegafler i mange forskellige størrelser og varianter. I udvalget på siden finder du desuden et udvalg af bagtipskovle, der fås i en bredde på mellem 100 og 160 cm, hvor de største varianter fås med en bagdør. Derudover kan du vælge mellem mekanisk eller hydraulisk tip, hvilket gør, at der er en god chance for, at du kan finde netop den bagtipskovl, der passer til dine behov. Udvalget byder desuden på en elektrisk eller batteridrevet motorbør samt transportkasser og trailere i flere forskellige størrelser. Tøv ikke med at købe en ny pallegaffel hos DK-TEC, hvis du gerne vil være sikret produkter af en høj kvalitet leveret med en høj grad af service.

Alt til skovarbejderen – Stubfræsning, brændekløvning og hækklipning

Som nævnt ovenfor leverer DK-TEC både redskaber og udstyr til et bredt udvalg af maskiner, herunder en stubfræser til minigarver og minilæsser. Hvis du har brug for en maskine til stubfræsning, er deres hjemmeside derfor et godt sted at starte, da du her nemt og hurtigt får et overblik over de forskellige muligheder. Nogle modeller kan også flyttes ved håndkraft, og der er derfor gode muligheder for at finde den type, der passer bedst til dit formål. Der er ligeledes mange muligheder, hvis du har brug for andet udstyr i forbindelse med skovbrug og vedligeholdelse af træer. Har du for eksempel brug for en hækkeklipper, tømmerklo, skovklo eller en gribeklo til træstammer til din skovdrift eller til vedligeholdelse på din landejendom? I kategorien med skov- og træudstyr finder du et bredt udvalg af blandt andet flishuggere, brændekløvere, brændesave og grensave. Hvis du gerne vil blive klædt godt på til skovarbejdet, bør du derfor ikke tøve med at besøge www.dk-tec.dk.