Gør din computer mobil med en powerbank og computertaske

Gør din computer mobil med en powerbank og computertaske
Køb en powerbank online, og spar penge. Disse benyttes bl.a. til at forsyne den bærbare med strøm på farten. Hvis du også ønsker en computertaske til at beskytte den under transport, er dette også en mulighed på www.av-cables.dk. Læs mere online eller herunder.

Find en stærk powerbank online hos Av-Cables.dk

Vælg mellem forskellige varianter af den moderne powerbank. Man deler dem typisk op efter deres mAh værdi, hvilket siger noget om, hvor meget strøm de besidder. Tænk over, hvad du skal bruge den til, inden du lægger en bestilling i kurven. Hvis du blot skal oplade din iPod eller smartphone, kræver det ikke ligeså meget strøm, som hvis din tablet skal lades op eller din bærbare computer. Hvis du skal bruge den til at lade en boombox op, har du muligvis behov for endnu mere at gøre godt med. Du finder naturligvis den rette powerbank uanset formål og ønsket kapacitet, når du klikker ind forbi Av-Cables.dk på deres hjemmeside. Priserne på disse er presset gevaldigt ned igennem det sidste årti, og derfor kan man i dag finde mere simple powerbanks til under en hund! Undgå at løbe tør for strøm, mens du sidder på færgen, i toget eller i klasseværelset, når en powerbank er alt, hvad der skal til.

Ny computertaske eller sleeve

I princippet kan man jo bare tage en bærbar under armen, men det duer jo ikke, hvis det begynder at regne eller sne. Den bliver også udsat for stød undervejs, og hvis man fragter den med i skole hver dag, så kan det forkorte dens levetid betydeligt. Derfor skal man investere i en computertaske. Når du kigger efter computertasker, skal du primært udvælge efter din bærbare computers størrelse. Vælg mellem computertasker som briefcases, men også rygsække, trolleys eller de mere simple sleeves. Uanset om du har en mini computer eller en stor gamer bærbar, har Av-Cables.dk en computertaske, der passer.

Find en computertaske eller powerbank hos Av-Cables.dk, og gør det muligt at tage din bærbar med dig ud af huset.