Dorch & Danola tilbyder gode excentslibere samt udstyr til trædrejning

Dorch & Danola tilbyder gode excentslibere samt udstyr til trædrejning
Dorch & Danola sælger avanceret elværktøj til både professionelle og gør-det-selv-personer. Læs bl.a. om deres udstyr til trædrejning samt om en super excentersliber her.

Udstyr til trædrejning

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i elværktøj til både professionelle håndværkere og til dig, der har et værksted i garagen. De har bl.a. et stort udvalg af udstyr til trædrejning fra gode mærker som Record, JET, Teknatool og Killinger. Trædrejning er en teknik, der er flere tusind år gammel, og som stadig fungerer perfekt. I dag findes der imidlertid elektriske drejebænke, som kan rotere et emne i træ ved høje hastigheder, hvilket gør arbejdet både let og sjovt. Trædrejning giver runde og symmetriske former, og kan bl.a. bruges til at lave skåle, figurer og bordben. Der findes forskellige drejejern i forskellige former, som kan sættes på det rotrende emner, for at skære forskellige former. Et drejejern til trædrejning minder om et huljern, men kommer imidlertid i enormt mange forskellige former og størrelser for, at man kan opnå præcise og spændende former i sit arbejde. Hvis du skal bruge udstyr til trædrejning, så tjek udvalget på dorchdanola.dk.

Excentersliber fra Bosch

Hvis du skal bruge en excentersliber, så kan du også finde et flot udvalg hos Dorch & Danola. Der er forskellige modeller, og dette værktøj kaldes også for rystepudserens storebror. Den klarer mange forskellige arbejdsopgaver, som finpudsning, slibning og polering. De rotrende bevægelser giver virkelig gode resultater og kan bruges til mange slags arbejde. Snedkere bruger ofte excenterslibere til at slibe og polere fx bordplader i træ eller resin. Der er forskellige modeller fra Bosch og andre mærker som fx Metabo og Makita, og hvis du skal bruge en god excentersliber, så tjek deres udvalg ud på www.dorchdanola.dk. Der er også forskellige prisklasser, alt efter dit budget, bl.a. modeller fra Milwaukee og Ferax til gode priser, som de fleste gør-det-selv-personer har råd til. Læs mere på deres hjemmeside og find den helt rette model til de arbejdsopgaver, som du skal have løst på arbejdet eller i hjemmet.